Een afspraak maken

Indien u een begeleiding wenst op te starten kan u zelf contact opnemen met de praktijk om een afspraak te maken.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden ( 051/48.51.80 of 0475/33.14.85) of via email: moc.liamg@eohnavretkod .

Uiteraard kan u de opstart van een begeleiding in samenspraak met uw behandelend arts organiseren.

Mits uw akkoord zal er een goede communicatie zijn met de andere hulpverleners die u al heeft.Telefonisch:  051/48.51.80 of 0475/33.14.85

U kan een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met de praktijk op volgende nummer: 051/485180

Tijdens de consultaties worden geen telefoons opgenomen. Daarom is het mogelijk dat u op het antwoordapparaat uitkomt. Laat dan uw naam en telefoonnummer achter. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak te regelen.


E-mail:     moc.liamg@eohnavretkod

Misschien vindt u het gemakkelijker om uw persoonlijke situatie al kort even te kunnen schetsen wanneer u een afspraak wil maken. Daarom is het ook mogelijk om via email een afspraak aan te vragen. Hou hierbij rekening met het feit dat email niet onmiddellijk wordt gelezen en dat een antwoord mogelijks enkele dagen op zich laat wachten.


Tarieven:

In mijn counselingruimte: voor een counselinggsprek wordt klassiek een uur voor u voorzien. Hiervoor wordt een tarief van 50 euro gevraagd.

Indien u dit wenst kan u een korter gesprek aanvragen van 30 minuten  (bv. intake gesprek of opvolggesprek) Hiervoor wordt dan een tarief van 25 euro gevraagd.

Indien gewenst kan er ook via huisbezoeken gewerkt worden. Deze zijn enkel telefonisch af te spreken. Dit gebeurt dan telkens voor een gesprek van een uur. Een tarief van 70 euro wordt hierbij gevraagd

Voor elke consultatie krijgt u een attest van huisartsconsultatie voor uw mutualiteit. Hiermee kan u een gedeeltelijke terugbetaling bekomen (gedeconvetioneerde huisarts).